Auto Exporteren

Bij Bpmwaarde staan we voor eenvoud en transparantie bij het exporteren van uw voertuig. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het volledige proces, zodat u zonder zorgen de weg op kunt naar uw buitenlandse bestemming.

Onze service omvat allereerst het zorgvuldig uitschrijven van uw voertuig uit het kentekenregister. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat alle benodigde administratieve stappen correct worden genomen.

Daarnaast voorzien wij u van exportplaten, waardoor u zich zonder gedoe kunt verplaatsen. Bovendien nemen wij uw Nederlandse kentekenplaten in, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het administratieve aspect.

Auto exporteren?

Wij helpen u graag met het exporteren van uw voertuig, van afmelden naar verzekeren naar transporteren. Het is allemaal mogelijk bij ons. N
Veiligheid staat voorop, en daarom bieden wij een uitgebreide verzekering voor uw voertuig tijdens de reis of het transport naar het buitenland. Zo kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u gedekt bent.

Ongelukken zijn onvoorspelbaar, maar met ons ontvangt u direct een schadeformulier voor onderweg. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan heeft u alle noodzakelijke documentatie bij de hand.

Kortom, bij Bpmwaarde streven we ernaar om uw voertuigexport eenvoudig en moeiteloos te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw reis zonder gedoe met administratieve rompslomp.

Wat hebben wij van u nodig?

Wat krijgt u van ons?

Waarom bpmwaarde?

    Waar kunnen we u bij helpen? *