BPM auto

Binnen 24 uur geregeld.

Bespaar nu op de BPM van uw (import) auto

Koopt of importeert u een auto, dan wilt u uiteraard geld besparen aan auto BPM. Maar omdat BPM auto berekenen een ingewikkeld proces is, zoals bij het importeren van een auto naar Nederland, heeft u hulp nodig.

Die hulp vindt u bij het team van gecertificeerde BPM Taxateurs van bpmwaarde.nl. Wij helpen we u graag met BPM taxatie, het bekomen van een BPM tegenbewijs en overige BPM-dienstverleningen.

Bespaar uwzelf de moeite, wij regelen het voor u!

Wat wij uw bieden

Waar om u zou moeten kiezen voor bpmwaarde.nl

Wij ontzorgen u volledig van het BPM proces. Zo bespaart u BPM en weet u dat het rapport word geaccepteerd door de Belastingdienst. 

Wat is BPM auto?

De Belasting van Personenauto’s en Motorrijtuigen (BPM) is de belasting die u betaalt als u een nieuwe auto koopt of een voertuig importeert naar Nederland.

Het bedrag is eenmalig en wordt berekend aan de hand van verschillende factoren, zoals de cataloguswaarde en fijnstof-uitstoot van de auto.

Als u een hoog BPM auto betaalt, stijgt ook de cataloguswaarde van uw voertuig. Hierdoor betaalt u ook een hogere autoverzekering. Daarom is het goed om door de experten van bpmwaarde.nl uw BPM auto te laten berekenen, zodat u niet te veel betaalt en eerder geld bespaart.

In bepaalde gevallen geniet u zelfs van vrijstellingen of kunt u de betaalde BPM terugvorderen, waar onze taxatie experten u graag over inlichten en in bijstaan.

BPM tweedehands auto

Als u van plan bent om een tweedehands auto te kopen in Nederland, dan betaalt u geen BPM. Het maakt niet uit over welk soort auto het gaat.

Maar als u de auto in het buitenland koopt en wilt importeren naar Nederland, dan moet er BPM tweedehands auto berekend worden. Tenzij het om een elektrisch voertuig gaat of een auto met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer. In het laatste geval betaalt u geen BPM.

Maak het uzelf gemakkelijk

Dankzij bpmwaarde.nl hoeft u zelf niet in de cijfers te duiken voor BPM auto berekenen, wat een ingewikkeld proces is. Laat het over aan onze experten en contacteer ons vandaag nog!

Snelle dienstverlening

Snelle dienstverlening

Korte wachttijden

Korte wachttijden

Erkend -en Gecertificeerd

Erkend -en Gecertificeerd

Auto importeren? BPMwaarde contacteren!

Bij het importeren van een auto naar Nederland is het belangrijk om rekening te houden met de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen). De BPM is een belasting die wordt geheven op de waarde en CO2-uitstoot van de auto. Het betalen van de BPM is een verplichte stap voordat de auto geregistreerd kan worden en legaal op de Nederlandse wegen gebruikt kan worden.

Het berekenen van de BPM op een auto kan een complex proces zijn, maar gelukkig zijn er gespecialiseerde dienstverleners zoals BPMwaarde die u kunnen helpen. Zij beschikken over de expertise en kennis van de belastingregels om de BPM nauwkeurig te berekenen en ervoor te zorgen dat u voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

0 +

Aangesloten autohandelaren

0 +

Jaar ervaring

0 +

Taxateurs

Afspraak

Bel

WhatsApp

Mail

Auto importeren? BPMwaarde contacteren!

Bij het importeren van een auto naar Nederland is het belangrijk om rekening te houden met de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen). Wij helpen u graag bij het regelen van de BPM voor uw geïmporteerde auto. De BPM is een belasting die wordt geheven op de waarde en CO2-uitstoot van de auto. Het betalen van de BPM is een verplichte stap voordat uw auto geregistreerd kan worden en legaal op de Nederlandse wegen gebruikt kan worden.

Het berekenen van de BPM op uw auto kan een complex proces zijn, maar maakt u zich geen zorgen, wij hebben de expertise en kennis van de belastingregels om de BPM nauwkeurig te berekenen en ervoor te zorgen dat u voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

Wat wij uw bieden

Waar om u zou moeten kiezen voor bpmwaarde.nl

Wij ontzorgen u volledig van het BPM proces. Zo bespaart u BPM en weet u dat het rapport word geaccepteerd door de Belastingdienst. 

Neem vrijblijvend contact op met BPMwaarde! 

Door gebruik te maken van onze diensten bespaart u tijd en moeite. Wij nemen het proces van BPM-berekening en -aangifte uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Bovendien helpen wij u om de BPM op een zo voordelig mogelijke manier te berekenen, zodat u kunt profiteren van eventuele kortingen en vrijstellingen waar u recht op heeft.

Kortom, wij zijn uw betrouwbare partner bij het regelen van de BPM op uw geïmporteerde auto. Met onze expertise en efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat u de BPM nauwkeurig en in overeenstemming met de belastingregels kunt berekenen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw geïmporteerde auto op de Nederlandse wegen.

Snelle dienstverlening

Snelle dienstverlening

Korte wachttijden

Korte wachttijden

Erkend -en Gecertificeerd

Erkend -en Gecertificeerd

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat gebeurt er als de BPM-berekening niet correct is gedaan?
Als de BPM-berekening niet correct is gedaan, kan u te maken krijgen met boetes, straffen of zelfs inbeslagname van het voertuig. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de BPM-berekening nauwkeurig en in overeenstemming met de belastingregels wordt uitgevoerd.

2. Hoe lang duurt het proces van BPM-berekening?
Binnen 24 uur hebben wij voor u het hele proces rondom BPM voor u afgehandeld. Zodat u zo snel mogelijk met uw nieuwe bolide de weg op kan! Dat het zo snel gaat wil niet zeggen dat wij inleveren op kwaliteit. Bij BPMwaarde zeggen wij kwaliteit en snelheid in een zin!

3. Kan ik zelf de BPM-berekening uitvoeren?
Ja, het is mogelijk om zelf de BPM-berekening uit te voeren. Hiervoor moet u de juiste gegevens verzamelen en gebruikmaken van de formules en tarieven die door de Belastingdienst worden verstrekt. Houd er echter rekening mee dat dit een complex proces kan zijn en dat het nauwkeurigheid en kennis van de belastingregels vereist.

4. Moet ik BPM betalen voor een elektrisch voertuig?
Ja, ook voor elektrische voertuigen moet BPM worden betaald. Het tarief voor elektrische voertuigen kan echter anders zijn dan voor voertuigen met een conventionele verbrandingsmotor, vanwege de verschillen in CO2-uitstoot en waarde.

5. Kan ik mijn BPM-berekening laten controleren door een belastingadviseur?
Ja, het is mogelijk om je BPM-berekening te laten controleren door een belastingadviseur. Dit kan een goede optie zijn als u twijfelt over de juistheid van de berekening of als u complexe situaties hebt die deskundig advies vereisen.