BPM Taxatie in Utrecht

BPM Taxatierapport Utrecht? Bij het importeren van een voertuig in Nederland is het ondergaan van een BPM taxatie een essentiële stap. De Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) is een belasting die wordt geheven op de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s in Nederland. Een nauwkeurige BPM taxatie is van groot belang om ervoor te zorgen dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is.

Een BPM taxatie is een deskundige schatting van de waarde van een voertuig op de Nederlandse markt. Deze waarde wordt gebruikt om de hoogte van de BPM te bepalen die moet worden betaald bij de invoer van het voertuig. Een gedegen BPM taxatierapport is daarbij onmisbaar.

Het BPM taxatierapport wordt opgesteld door een erkend taxateur die bekend is met de regelgeving omtrent BPM en de marktomstandigheden in Nederland. Het rapport bevat belangrijke details zoals de merk- en modelinformatie, technische specificaties en de staat van het voertuig. Deze informatie wordt gebruikt om een realistische waarde vast te stellen, die als basis dient voor de BPM-berekening.

Sebastiaan W.
Lees verder
Ik heb een Renault Captur geimporteerd van uit Frankrijk. De auto had flink wat krassen en hagelschade. Ik was van plan om de auto in te voeren, maar toen zag ik dat er toch nog flink wat belasting op zat, vooral voor een voertuig in die conditie. Er is mij duidelijk uitgelegd dat er verschillende vormen van belasting berekenen zijn. En zo bleek het dus dat de berekening op basis van afschrijvingstabel gebaseerd is op voertuigen die in redelijke tot goede staat zijn. Door middel van de BPM Tegenbewijs Taxatie van bpmwaarde heb ik een heel mooi bedrag kunnen besparen op de belasting, mede omdat zij kijken naar de daadwerkelijke staat van het voertuig bij invoer.
Jasper Z.
Lees verder
Ik raad iedereen aan om op zijn minst advies te vragen aan bpmwaarde. Ze beschikken over veel kennis en zijn zeer transparant over de rekenmethodes en de uitkomsten daar van. Door hen help heb ik zonder moeite, en met alle begrip een prachtige auto voor mijn dochter kunnen importeren voor een hele mooie prijs! Zonder de bpm besparing had dit niet gekund, er word namelijk best wel wat belasting geheven bij de invoer van auto's. De werkwijze is ook heel secuur en het proces werd mij door de taxateur op locatie uitgelegd. Heel prettig, vooral omdat dit de eerste keer voor mij was.
Elias B.
Lees verder
Ik doe nu ruim twee jaar zaken met bpmwaarde. Als autohandelaar is het zeer prettig om met hen samen te werken. Wat heel prettig is aan de samenwerking is dat ze snel reageren op mijn berichten, afspraken altijd nakomen en adviseren in import. Zo Komt het vaak genoeg voor dat zij mij een andere rekenmethode adviseren dan een BPM Tegenbewijs Taxatie. Al met al, een zeer betrouwbare en prettige partij om mee samen te werken als Auto handelaar.
Vorige
Volgende

Afspraak maken?

Wij helpen u graag met het invoeren van uw voertuig. Vraag gemakkelijk een BPM Tegenbewijs Taxatie aan.

Waarom een bpm taxatie?

In veel gevallen is het indienen van een aangifte op basis van een taxatierapport voordeliger. Dit komt doordat kleine schades en excessieve gebruikssporen aanzienlijk van invloed kunnen zijn op de werkelijke waarde van een geïmporteerde auto. Het resultaat is bijna altijd een aanzienlijk lager BPM-bedrag, waardoor u vaak honderden tot in sommige gevallen zelfs duizenden euro’s kunt besparen

Wat zijn de voorwaarden?

Er zitten vele eisen vast aan het opstellen van een bpm tegenbewijs taxatie. Zo moet het worden opgesteld door een erkend -en gecertificeerd taxateur, moet de fysieke opname van het voertuig voor de goedkeuring van de RDW liggen en mag het taxatierapport niet ouder zijn dan één maand

Waarom bpmwaarde?

    Waar kunnen we u bij helpen? *