BPM Tegenbewijs Taxatie

Overweegt u de aanschaf van een auto of motorfiets uit het buitenland? Dan is het essentieel om de Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) te betalen. Het goede nieuws is dat de BPM geen vast gegeven is, en een BPM taxatie kan u aanzienlijke voordelen opleveren. Het standaard Belastingdienstformulier hanteert een aangifte op basis van een afschrijvingstabel, wat vaak resulteert in een te hoge belastingaanslag. Door bpmwaarde in te schakelen voor uw belastingaangifte, kunt u doorgaans minder belasting betalen. Hetzelfde geldt voor BPM-aangifte. Met een BPM taxatierapport opgesteld door een deskundige BPM taxateur, kunt u snel honderden euro’s besparen.

Sebastiaan W.
Lees verder
Ik heb een Renault Captur geimporteerd van uit Frankrijk. De auto had flink wat krassen en hagelschade. Ik was van plan om de auto in te voeren, maar toen zag ik dat er toch nog flink wat belasting op zat, vooral voor een voertuig in die conditie. Er is mij duidelijk uitgelegd dat er verschillende vormen van belasting berekenen zijn. En zo bleek het dus dat de berekening op basis van afschrijvingstabel gebaseerd is op voertuigen die in redelijke tot goede staat zijn. Door middel van de BPM Tegenbewijs Taxatie van bpmwaarde heb ik een heel mooi bedrag kunnen besparen op de belasting, mede omdat zij kijken naar de daadwerkelijke staat van het voertuig bij invoer.
Jasper Z.
Lees verder
Ik raad iedereen aan om op zijn minst advies te vragen aan bpmwaarde. Ze beschikken over veel kennis en zijn zeer transparant over de rekenmethodes en de uitkomsten daar van. Door hen help heb ik zonder moeite, en met alle begrip een prachtige auto voor mijn dochter kunnen importeren voor een hele mooie prijs! Zonder de bpm besparing had dit niet gekund, er word namelijk best wel wat belasting geheven bij de invoer van auto's. De werkwijze is ook heel secuur en het proces werd mij door de taxateur op locatie uitgelegd. Heel prettig, vooral omdat dit de eerste keer voor mij was.
Elias B.
Lees verder
Ik doe nu ruim twee jaar zaken met bpmwaarde. Als autohandelaar is het zeer prettig om met hen samen te werken. Wat heel prettig is aan de samenwerking is dat ze snel reageren op mijn berichten, afspraken altijd nakomen en adviseren in import. Zo Komt het vaak genoeg voor dat zij mij een andere rekenmethode adviseren dan een BPM Tegenbewijs Taxatie. Al met al, een zeer betrouwbare en prettige partij om mee samen te werken als Auto handelaar.
Vorige
Volgende

Afspraak maken?

Wij helpen u graag met het invoeren van uw voertuig. Vraag gemakkelijk een BPM Tegenbewijs Taxatie aan.

Waarom een bpm taxatie?

In veel gevallen is het indienen van een aangifte op basis van een taxatierapport voordeliger. Dit komt doordat kleine schades en excessieve gebruikssporen aanzienlijk van invloed kunnen zijn op de werkelijke waarde van een geïmporteerde auto. Het resultaat is bijna altijd een aanzienlijk lager BPM-bedrag, waardoor u vaak honderden tot in sommige gevallen zelfs duizenden euro’s kunt besparen

Wat zijn de voorwaarden?

Er zitten vele eisen vast aan het opstellen van een bpm tegenbewijs taxatie. Zo moet het worden opgesteld door een erkend -en gecertificeerd taxateur, moet de fysieke opname van het voertuig voor de goedkeuring van de RDW liggen en mag het taxatierapport niet ouder zijn dan één maand

Waarom bpmwaarde?

    Waar kunnen we u bij helpen? *