Onze expertise

BPM Tegenbewijs Taxatie

Een BPM Taxatie kan dienen voor een belasting vermindering bij het importeren van een motorrijtuig naar Nederland. Besparen op de BPM? Wij weten er alles van.

BPM Aangifte

Bij het importeren van een motorrijtuig naar Nederland moet u een BPM aangifte opsturen naar de belastingdienst. Dit kan een ingewikkeld proces zijn. Wij vergemakkelijken het proces voor u. 

WEV Taxatie

Bent u van plan een voertuig van zakelijk naar privé over te zetten? Dan is het van belang dat de waarde goed word bepaald. U kunt bpmwaarde inschakelen voor een correcte waardeberekening.

Transport

Komt het u niet uit om uw voertuig naar het buitenland te rijden? Wij kunnen tegen een voordelig tarief uw voertuig transporteren naar het buitenland.

Export Diensten

Van plan een voertuig naar het buitenland te exporteren? Dan moet het voertuig worden afgemeld uit het Nederlands Kentekenregister. Wij kunnen dit voor u regelen, ook kunnen wij u ook verzekeren tijdens uw reis. 

COC Document

Vraag gemakkelijk een overzicht aan met al het fabrieksinformatie van uw voertuig. Dit kan handig zijn als u specificaties nodig heeft. 

Schadecalculatie

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeluk? Het is prettig om de schade van het voertuig vast te laten stellen door ons. Die kunt u indienen bij uw verzekeraar.

Waardebepaling

Als u voertuigen heeft in uw bezit tijdens faillissement kunt u bpmwaarde.nl inschakelen om de waarde te  bepalen. Wij bepalen de waarde van de voertuig(en)

    Waar kunnen we u bij helpen? *