Full-service voertuig import

VOERTUIG IMPORT

VOERTUIG IMPORT

EXPERTISE

Voertuig importeren uit het buitenland.

Laat het regelen door een expert.

Bij bpmwaarde.nl helpen we u niet alleen met het verkrijgen van een tegenbewijs voor de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM), maar bieden we u ook de mogelijkheid om een voertuig te importeren uit België, Frankrijk of Duitsland. Wij regelen alles voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de transport en import van uw voertuig.


Wanneer u ervoor kiest om een voertuig te importeren via bpmwaarde.nl, kunt u ervan verzekerd zijn dat het voertuig tijdens de transport is verzekerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade of ongelukken tijdens het transport. Bovendien ontvangt u het voertuig met Nederlandse kentekenplaten, zodat u direct de weg op kunt. U hoeft dus niets te doen voordat u met uw nieuwe voertuig de weg op kunt.


Bent u geïnteresseerd in het importeren van een voertuig via bpmwaarde.nl? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op het telefoonnummer 071- 23 40 690. Wij helpen u graag verder en geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het importeren van een voertuig. Wij kijken ernaar uit om u te helpen met al uw BPM-gerelateerde zaken.

Importeer uw auto voor een voordelig tarief vanuit het buitenland!

0 +

Jaar ervaring

0 +

Experts in de import

Afspraak

Bel

WhatsApp

Mail

    Waar kunnen we u bij helpen? *